• PER 1 JANUARI 2018 NEEMT PSYCHOLOGENPRAKTIJK SENANG VOOR ONBEPAALDE TIJD GEEN NIEUWE CLIËNTEN MEER AAN!!! OUD-CLIËNTEN KUNNEN CONTACT OPNEMEN MIDDELS HET CONTACTFORMULIER, KLIK HIER.  BENT U OP ZOEK NAAR EEN THERAPEUT EN WILT U WETEN WAAR U ELDER MOGELIJK TERECHT KUNT? DAN KUNT U OOK UW VRAAG STUREN VIA HET CONTACTFORMULIER, IK DENK GRAAG MET U MEE. KLIK HIER.

Ik werk vanuit een holistische en client-centered visie. Hierin staat een gevoel van veiligheid centraal. Ik hecht veel waarde aan een betrokken persoonlijk contact waarin iemand zich op zijn/ haar gemak voelt.
Ik heb oog voor (eerdere) ervaringen, fysiek lichaam, het individu en zijn omgeving. Ieder mens is anders en er zijn meerdere wegen naar heling en verandering. Hierbij stem ik af op de behoefte en hulpvraag van de cliënt(e)

In mijn begeleiding integreer ik technieken uit verscheidene visies en theoretische kaders om zo beter aan te sluiten bij de cliënt(e). Zo maak ik gebruik van m.n. cognitieve en oplossingsgerichte (o.a. cognitieve gedragstherapie), ervaringsgerichte (o.a. mindfulness, aandachtsoefeningen) en lichaamsgerichte inzichten en technieken.

Psychologenrpaktijk Senang