Voorheen werkte ik voor een tweedelijns zorginstelling in Noord-Holland en Breda. Ik begeleidde mensen met depressie, angst, persoonlijkheidsproblematiek en relatieproblemen. Tijdens mijn werkzaamheden heb ik verscheidene cursussen en trainingen gevolgd bij PsyQ en daarbuiten (o.a. narratieve sandplay).

Vanuit de wens om mijn kennis en vaardigheden te verbreden met betrekking tot psyche van de mens (en daaraan verwante problematiek), ben ik 2010 begonnen in Groningen als zelfstandig psycholoog binnen een groepspraktijk. Na het stoppen van de groepspraktijk ben ik zelfstandig verder gegaan met mijn huidige praktijk, Psychologenpraktijk Senang vanuit de complementaire zorg.

Door de jaren heen heb ik verscheidene trainingen en cursussen gevolgd om mijn kennis en vaardigheden
up -to-date te houden (o.a. basistraining EMDR, Acceptance and Commitment Therapie, Oplossingsgerichte Therapie, Nonduale Therapie). Momenteel vog ik de basisopleiding Familie-opstellingen en Systemisch werken aan het Bert Hellinger Instituut te Groningen.

Inmiddels combineer ik mijn werkzaamheden binnen praktijk Senang met het werken voor een kleinschalige GGZ-instelling te Lemmer, namelijk reActivate. Zo houdt ik ook contact met de reguliere gezondheidszorg en werk ik samen met inspirerende collega’s.

IMG-20150805-WA0000-1